Wat is gezond eten?

Gezond eten betekent niet alleen gekookte maaltijden eten, minder eten of nee zeggen tegen vet. Gezonde voedingsgewoonten betekenen voedzaam eten, d.w.z. alles in de juiste hoeveelheid en op de juiste manier eten. Sluit vetten niet volledig uit en overdrijf niet met vezels en eiwitten! Onthoud ook dat kinderen een mix en match van alle soorten voedsel moeten krijgen, omdat dit de leeftijd is voor fysieke en mentale ontwikkeling.

Door dat dit zo belangrijk is moet je wel gezonde producten blijven eten dit kun je online bestellen of je kunt natuurlijk naar de supermarkt gaan. Ikzelf ben erg bezig met gezond eten en drinken, Tussendoor sport ik ook dus is het erg belangrijk om op mijn voeding te letten. Meestal heb ik een drukke tijd en geen tijd om naar de supermarkt te gaan om deze producten in te kopen. Daarom bestel ik online. Nu was er bij mij in de supermarkt een gratis winactie voor een kookboek met gezonde recepten en een bijgeleverd pakket met gezond eten en drinken erin. Dit vond ik erg leuk en ik besloot meteen eraan mee te doen! 

Ik won de gratis winactie en kreeg het boodschappen pakket met gezond eten en drinken meteen opgestuurdĀ 

gratis-winacties.nl

gezond-eten-drinken.nl

supermarkt-aanbieding.nl